Testimoniale

Silvia Dinu

S.C. K&D London Entertainment S.R.L.


Societatea S.C. K&D London Entertainment S.R.L. Paulesti colaboreaza cu cabinetul medical Rex Medical din anul 2010. Pe toata acesta perioada am avut o buna colaborare si intelegere, au raspuns prompt la solicitarile noastre si am fost foarte multumiti de serviciile prestate. Dorim sa avem in continuare o buna colaborare si sa putem beneficia si pe viitor de serviciile acestui cabinet.

Olena P.

Visus Clinic


Profesionalism ,amabilitate,promptitudine,incredere sunt cuvintele ce definesc frumoasa noastra colaborare cu Rex Medical.

Madalina C.

Shopmania


ShopMania Net colaboreaza de aproape 3 ani cu echipa de la Rex Medical, timp in care ne-au aratat promptitudine, profesionalism si flexibilitate. Rex Medical reprezinta pentru noi un partener de incredere, care intotdeauna a reusit sa raspunda tuturor necesitatilor noastre prin servicii de cea mai inalta calitate.

Paula B.

PIk elegance


Echipa Rex Medical s-a străduit în fiecare an să ne depăşească aşteptările şi să ne răsplătească încrederea pe care le-o acordăm în cadrul colaborării noastre benefice şi îndelungate.
Am avut de ales dintre multi furnizori de servicii de medicina muncii.Ne bucuram ca am decis sa colaboram cu REX MEDICAL.Sunt prompti, flexibili si bine pregatiti.Recomand tuturor celor care vor sa scape de grijile legate de medicina muncii sa colaboreze cu acest colectiv profesionist.

Ionut L.

EUROPEAN PROTECTION SERVICE


Colaborez din 2010 cu S.C. REX MEDICAL S.R.L. Ploiești. De ce am ales ca timp de șase ani să colaborez doar cu ei, cu toate că aș fi avut desigur și alte variante în acest domeniu ? Fiindcă sunt profesioniști,prompți,eficienți și serioși.Nu m-au dezamăgit nici măcar o dată în șase ani, deci vor beneficia de încrederea și respectul meu și-n continuare.

Ionuț Lăbușcă,
administrator
S.C. European Protection Service S.R.L.

Florentina L.

Succes Personal


Am apelat la compania Rex Medical pentru servicii de medicina muncii si am facut cea mai buna alegere, pentru care ma felicit. Ma asteptam sa vina si sa rezolvam in 15 minute cu acte cu tot, asa cum se intampla cu alte servicii. Vreau sa va spun ca au venit la noi la sediu, ne-au consultat cu atentie si meticulozitate, ne-au intocmit fisele si ne-au facut si recomandari, unde sa mergem pentru anumite probleme de sanatate. Iar in ceea ce priveste Doamna doctor Camelia Nita, pot spune ca este este un profesionist cu experienta in acest domeniu, la care sa recomand sa apelati cu incredere.

Florentina Lungu,
Succes Personal